ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ

Το προϊόν υποκλοπής τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, αφ ενός σύγχρονος «ρουφιάνος» όταν αξιοποιείται για παρακολουθήσεις πολιτών οι οποίοι δεν είναι επικίνδυνοι ή ύποπτοι για την ασφάλεια της χώρας και αφ ετέρου σύγχρονος πληροφοριοδότης – εργαλείο της αντικατασκοπίας όταν αξιοποιείται για λόγους εθνικής ασφάλειας, μάθαμε ότι λέγεται predator.

Ατυχώς τόσο ο κ. Τσίπρας, όσο και ο και Σείς κ.. Μητσοτάκη δεν υστερήσατε σε παρακολουθήσεις επωνύμων πολιτών, επιχειρηματιών – πολιτικών ακόμη και απλών συνεργατών Σας . Μάλιστα δημοσιεύθηκε  ότι επί Συριζα λίγο πρίν τις εκλογές οι παράνομες παρακολουθήσεις από κακούργημα έγιναν πλημμέλημα !!!

Αναμφίβολα η Δημοκρατία μας είναι μια Δημοκρατία Κοινοβουλευτικής Δικτατορίας με ισοπεδωμένη και φιμωμένη την διάκριση των εξουσιών, μια δημοκρατία κοινοβουλευτικής δικτατορίας του συνδρόμου της ΚΑΡΕΚΛΑΣ. Και αυτό γιατί οι τηλεφωνικές υποκλοπές – παρακολουθήσεις πολιτών δεν είχαν σχέση απ’ ότι φαίνεται με την εθνική ασφάλεια  και την δημοκρατία μας αλλά χρησιμοποιήθηκαν για το ΚΟΜΜΑ, δηλαδή για την με κάθε τρόπο διαιώνιση του κληρονομικού ή του κομματικού κατεστημένου στην εξουσία , στην ΚΑΡΕΚΛΑ.

Προκλητική είναι η αδιαφορία του κ. πρωθυπουργού για το αν η προαναφερόμενη υποκλοπών πρακτική του βλάπτει την όποια προοπτική επενδύσεων για επενδύσεις οικονομικής ανάπτυξης αλλά και το ηθικό του λαού μας. Κύριε Πρωθυπουργέ κ.Κυριάκο Μητσοτάκη αρνείσθε ότι δεν είχατε γνώση των υποκλοπών, δεν πείθετε για την σοβαρότητά Σας , απλώς κρύβεστε «πίσω από το δάκτυλό» Σας στο πανελλήνιο και εκτός αυτού.

Όμως ο Τούρκος παραμονεύει , η Πέμπτη Ισλαμική φάλαγγα στην  Ελλάδα περιμένει  το σύνθημα  και ο δικός Σας εθνικός ορίζοντας αναλώνεται , περιορίζεται στις όποιες αδιαφανείς συναλλαγές Σας με βάση τον predator για την ΚΑΡΕΚΛΑ!

Με την Ελλάδα κυρίως να κινδυνεύει από χώρα να γίνει χώρος και να μεταλλαχθεί με το μεταναστευτικό δημογραφικά, προκαλείτε την ταυτοποίησή Σας με την λίγο αλλαγμένη λαϊκή ρήση « το χωριό καίγεται και η όμορφη χτενίζεται»…..

ΑΚΡΑ ΤΑΙΝΑΡΟΥ 14-ΧΙ – 2022, Σπυρίδων Φωτ. Μαντούβαλος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *