ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,  ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΝΑΤΟ – ΡΩΣΣΙΑ & Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος

Το πρόσφατα έντονο αίτημα απελπισίας του Ουκρανού πρωθυπουργού μαριονέτα και  τουρκόφιλου Ζελένσκι για ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ την στιγμή κατά την οποία η  χώρα του ευρίσκεται σε πόλεμο με την Ρωσία  – όχι χωρίς ευθύνη ΝΑΤΟαμερικανικού παρασκήνιου, εύλογα μας γεννά την υποψία ότι προβάλλεται μεμονωμένα ή και παράλληλα για τρείς διαφορετικούς λόγους.

            Ο πρώτος αφορά την εμφανή αδυναμία της Ουκρανίας να ανταπεξέλθει στην ρωσσική εισβολή, παρά την υπέρογκη στήριξη από τις ΗΠΑ και την πλήρη ανεγκέφαλων ηγετών Ε.Ε. Ήδη μόλις είχε τελειώσει το παρόν κείμενο και από Τηλεοράσεως μεταδόθηκε η είδηση ότι 10 χώρες μέλη του ΝΑΤΟ συμφωνούν στην άμεση αποδοχή του ουκρανικού αιτήματος …..

            Ο δεύτερος λόγος δεν αποκλείει το σκοτεινό διεστραμμένων εγκεφάλων αμερικανικό παρασκήνιο του οποίου τα ηθικο-πνευματικά όρια   έχουν ξεπεράσει τα της Αβύσσου, επικουρούμενα από την υπό αμφισβήτηση πνευματική διαύγεια ( με εξαίρεση φωτεινά διαλείμματα) και φυσική κατάσταση του προέδρου Μπάϊντεν.

            Ο τρίτος λόγος δεν αποκλείει συνδυασμό των δύο προαναφερόμενων.

            Είναι γνωστό ότι η είσοδος της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ σημαίνει και Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος! ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΙΝΙΚΑ» ο φόβος σώζει τα έρημα», η Ευρώπη όμως θα καταστραφεί, εάν οι ηγέτες της μερικοί των οποίων είναι ΝΑΤΟΪΚΟΤΕΡΟΙ του πυρήνα του ΝΑΤΟ, ως οι της Ελλάδας ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και ΤΣΙΠΡΑΣ ( δεν ξεχνάμε το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας), προφανώς καθ’ υπόδειξη ΔΕΝ θα ασκήσουν VETO, κάτι στο οποίο ελπίζουμε να προβούν άλλες χώρες.          

            Η Ρωσσία δεν είναι σήμερα η κομμουνιστική Ρωσσία , ο Κομμουνισμός απομυθοποιήθηκε, κομμουνιστικός κίνδυνος δεν υφίσταται για τους Έλληνες, άλλωστε πάντοτε πίστευα ότι από τον Αδελφοκτόνο 1943-1949 σημαντικό μέρος της ηγεσίας του ΚΚΕ εργαζόταν για τα κέντρα αποφάσεων της ΔΥΣΗΣ……

ΕΛΛΗΝΕΣ ! τόσο η παραδοσιακή Ηθικών Αξιών  Αμερική , όσο και η Ορθόδοξη Ρωσσία , είναι πηγές ευκαιρίας για έμπνευση και δημιουργία που είναι και παραμένει το χαρακτηριστικό γνώρισμα του DNA μας στην διαχρονική προσφορά – παρουσία μας διεθνώς στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ !

Κύριε πρωθυπουργέ , Κυριάκο Μητσοτάκη, οριζόντων ΧΑΡΒΑΡΝΤ, κύριε αρχηγέ της αξιωματικής αντιπολίτευσης , Αλέξη Τσίπρα, οριζόντων καταληψία 15μελους σχολικών κτηρίων ( μέχρι εκεί Σας βαθμολογώ με ‘Αριστα, ως κακός με δυσλεξία μαθητής που ήμουν ) και λίγο φιλότιμο , ελληνικό φιλότιμο δεν βλάπτει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *