ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Γενικός είναι ο αιφνιδιασμός  από την ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ της χώρας μας όσον αφορά το κόστος του κοινωνικού αγαθού της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, από πάροχους σε στυλ ΚΑΡΤΕΛ.

            Με έκπληξη διαπιστώσαμε την ΠΑΘΗΤΙΚΗ στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά και της Δικαιοσύνης, στο ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ πολλαπλών αρνητικών συνεπειών και κατά συνέπεια ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ αυτό γεγονός για την οικονομία, ακόμη και  υπονόμευσης αυτού του δημογραφικού προβλήματος, ως αποθάρρυνση οικογενειακού σχεδιασμού.  

            Αναμφίβολα το φαινόμενο είναι έκφραση αυταρχισμού , ηθικο-πνευματικής αναλγησίας, περιφρόνησης του συνανθρώπου μας……..

            Με ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ δεχθήκαμε την υπόσχεση κοροϊδία της κυβέρνησης Μητσοτάκη ( πρέπει να γίνει διαχωρισμός από την Ν.Δ.) , για χορήγηση βοηθήματος χρηματικής παροχής προς πληρωμή – ικανοποίηση της βουλιμίας αισχροκέρδειας των πάροχων …..

            Δεν θέλουμε ελεημοσύνη, θέλουμε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, απαιτούμε κρατική παρέμβαση κατά της αισχροκέρδειας και όχι την συντήρησή της, εάν είμαστε ακόμη Δημοκρατική πολιτεία .

 Με την απαράδεκτη πολιτική της, των δήθεν βοηθημάτων η κυβέρνηση του ΧΑΡΒΑΝΤΙΑΝΟΥ πρωθυπουργού μας πέραν της προκλητικής νομιμοποίησης της αισχροκέρδειας, το Δημόσιο Ταμείο στερείται , αποψιλώνεται από πόρους προς κάλυψη ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ , όταν απειλείται η εδαφική μας ακεραιότητα !!!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ καλεί τον ελληνικό Λαό σε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ, «οι έλληνες δεν επιλέγουν τυράννους  ,Αρνούνται την τυραννία» κατά τον Γέρο της Δημοκρατίας ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

            ΟΧΙ στην Δημοκρατία του ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ και της ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ του Λαού μας . Φιλελεύθερη οικονομία δεν σημαίνει ΑΣΥΔΟΣΙΑ!

ΜΑΝΗ , Απάνω Μπουλαριοί 30-8-2022

Σπυρίδων Φωτίου Μαντούβαλος

Πρόεδρος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *