ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ,  ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Φύση εκδικείται την περιφρόνησή της

 

(Προς την ιδιαιτερότητα συνανθρώπων μας)

 

Είναι βέβαιο ότι η νομική ρύθμιση «απόκτησης» τέκνων από ομόφυλα  ζευγάρια θα εξελιχθεί σε εμπορία βρεφών , μια σύγχρονη μορφή σκλαβοπάζαρου.

Όσον αφορά την αιτούμενη διακαώς και ύποπτης σκοπιμότητας νομική υπόσταση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών ιδιαίτερα σε εποχή  κατά την οποία ετερόφυλα ζευγάρια επιλέγουν την απλή συνύπαρξη – συμβίωση , εκτός του ότι δεν είναι κενό νόμου για να πληρωθεί , η μέχρι σήμερα συνύπαρξη -συμβίωση ομόφυλων ζευγαριών κρυφών ή   αυτοπροβαλλόμενων και η αποδοχή , η ανοχή και  κατανόηση της κοινωνίας μας , στο φαινόμενο αυτό,  η οποία διαμορφώνει την Δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη , απέναντι στην κατηγορία αυτή των συνανθρώπων μας βεβαιώνει το άσκοπο του αιτήματός τους. Θεωρούμε λοιπόν ότι δεν συντρέχει λόγος για την θετική θεώρηση της ανωτέρω αιτούμενης νομικής υπόστασης. Ο λαός λέει «όπως στρώσεις θα κοιμηθείς» και ο νόμος της φύσης δεν είναι δυνατόν να μεταλλαχθεί στο κρεβάτι του Προκρούστη . Κάτι που όπου επιχειρήθηκε μέχρι σήμερα στο φυσικό περιβάλλον , οι καταστροφές που ακολούθησαν ήταν οδυνηρές για τον άνθρωπο. Γιατί λοιπόν να μην είναι και για την κοινωνία μας βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα  το σκλαβοπάζαρο βρεφών και η θέσπιση της νομικής υπόστασης της παράδοξης  γαμικής συμβίωσης ομοφύλων;  Ομόφυλα ζευγάρια σας δεχόμαστε και σας κατανοούμε ως συνανθρώπους μας, αναγνωρίζουμε σε πολλούς ανάμεσά σας στρατιωτικές, επιστημονικές , αθλητικές , καλλιτεχνικές πατριωτικές και υψηλού ήθους αρετές, με κοινωνική προσφορά , χαρείτε την ελεύθερη σχέση σας χωρίς τα δεσμά του γάμου . Λένε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, μην προκαλείτε τους νόμους της φύσης. Το αντίθετο , απολαύστε τους σεμνά ως προσωπικό δεδομένο , μια κρυφή χαρά . Σεβαστή ιδιαιτερότητα συνανθρώπων μας μην αποπροσανατολίζεσθε από παρακμιακούς ψηφοθήρες πολιτικούς αποστασιοποιημένους από την κοινωνία μας.

Η ίδια σημαία μας σκεπάζει όλους . Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ  σας θέλει   ενεργούς και ενταγμένους , στρατευμένους στην συλλογική κοινωνική προσπάθεια. Είναι η μόνη θέση σας που θα εκτιμηθεί ,ήδη εκτιμάται και δεν θα σας περιθωριοποιήσει . Η ικανοποίηση των αιτημάτων σας δια της πολιτικής ψηφοθηρίας  το βέβαιο είναι ότι θα δημιουργήσει ΓΚΕΤΟ και κοινωνικό αδιέξοδο απαξίωσης την οποία η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ θεωρεί αδικία σε βάρος σας .

Δημοκρατικού προσανατολισμού επίκληση κάνουμε προσαρμοσθείτε με τα αποδεκτά δεδομένα σας στην πλειοψηφία που ακολουθεί τους νόμους της φύσης . Τέλος ευχή εκφράζουμε και η κυρίαρχη του Χριστού Εκκλησία  και οι άλλοι εκπρόσωποι διαφόρων θρησκευτικών προσανατολισμών στην Ελλάδα να σας φωτίσουν , να σας αγκαλιάσουν , να σας προστατέψουν ως λιμάνι καταφυγής για συνανθρώπους μας και μάλιστα με ιδιαίτερη κατανόηση δεδομένης της καθολικής αγάπης του Θεού για τα πλάσματά του.

Προσοχή!! Μην απομακρύνεσθε, μην προκαλείτε αδιέξοδα και ΓΚΕΤΟ  έστω σιωπηλής κοινωνικής απαξίωσής σας με αιτήματα προβολής αμφίβολων δικαιωμάτων τα οποία όμως απαιτούν υποχρεώσεις που είναι αδύνατη έως τραυματική η εκπλήρωσή τους .

Ο εγωισμός είναι κακός σύμβουλος, παραδειγματιστείτε από ετερόφυλα  ζευγάρια που κρατούν τα προσωπικά τους δεδομένα χωρίς να προκαλούν και να τα διαφημίζουν

 

Σπυρίδων Φωτίου Μαντούβαλος

Δικηγόρος Δ.Σ.Γυθείου

Πρόεδρος –ιδρυτής του πολιτικού κόμματος

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *