ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοκρατία του Προκρούστη και η Ισλαμοποίηση της Ελλάδος Καταγγελία μιας ακόμη προδοσίας.

Όταν στην χώρα μας «φιλοξενούνται» 1.000.000 και ίσως πολλοί περισσότεροι πιστοί του Ισλάμ στην απόλυτη πλειοψηφία τους παράνομοι, εύλογη η απορία για το αβάσιμο του νόμου για την νομιμοποίηση 30.000 παράνομων μουσουλμάνων υπό το πρόσχημα της κάλυψης αναγκών εργατικού δυναμικού στην πρωτογενή παραγωγή . Το πλέον πιθανό οι νομιμοποιήσεις αυτές να εξελιχθούν σε Ελληνοποιήσεις κατά την πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ, για εμφανές κομματικό συμφέρον και όχι για εργατικά χέρια στην πρωτογενή παραγωγή.

Η Μητσοτακικοκρατία , γιατί δεν υπάρχει Νέα Δημοκρατία –νεοδημοκράτες σοβαρευτείτε- δεν έχει λόγο να υστερήσει. Το γεγονός δεν μας ξενίζει γιατί οι πολιτικοί μας έχουν έναν και μόνο κοινό στόχο την ΚΑΡΕΚΛΑ, ενώ τα μέσα προς επίτευξη αυτού του στόχου είναι η εκτός και εντός της Ελλάδος συναλλαγή . Είναι μια πρακτική  στερημένη  εθνικού ορίζοντα , ο οποίος αγνοείται παραλείπεται για το προσωπικό και κομματικό συμφέρον. Στην εκτός Ελλάδος συναλλαγή ανεξάρτητα ιδεοληψίας οι πολιτικοί μας ηγέτες παριστάνουν το καλό υπάκουο παιδί της σωστής πλευράς της Ιστορίας. Υπενθυμίζουμε την συμφωνία των Πρεσπών, την Ουκρανο-Ρωσική σύγκρουση , την αποψίλωση της άμυνας των νησιών, το πρόσφατο Ελληνοτουρκικό σύμφωνο φιλίας την διάλυση της πολεμικής μας βιομηχανίας , την προδοσία των αδελφών μας Κυπρίων κλπ.κλπ.

Στην εντός Ελλάδος συναλλαγή ο αντισυμβαλλόμενος είναι το εκλογικό σώμα . Εκφράζουμε ευχή για το καλό της Ελλάδος ότι η συναλλαγή αυτή έχει πλησιάσει- αλλάξει τα όρια της εξάντλησης της, γιατί σύμφωνα με τον Αμερικανό Πρόεδρο Αβραάμ Λίνκολ « Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό , λίγους όλον τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό» 

Ο πολιτικός κόσμος, πρωτοστατούντων των ηγετών του, τυφλωμένος από το όραμα της νομής της ΚΑΡΕΚΛΑΣ , δεν βλέπει , δεν αφουγκράζεται την βοή των πλησιαζόντων γεγονότων .  Η Δημοκρατία μας έχει μεταλλαχθεί σε Δημοκρατία του ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΤΗ , θεσμοί νόμοι, το αυτονόητο του Εθνικού συμφέροντος, τα πάντα προσαρμόζονται νομιμοποιούνται με ένα προκρούστιο κοινοβούλιο ενδοτικό φοβικών βουλευτών χωρίς ηθικό και πατριωτικό ανάστημα στα μέτρα της ΚΑΡΕΚΛΑΣ της ίδιας για όλους τους πολιτικούς μας ηγέτες .

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ , καταγγέλλει την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και υπογραμμίζει,  αφ’ ενός μεν στους βουλευτές που φοβήθηκαν την θέση – έδρα τους και ψήφισαν την νομιμοποίηση των μουσουλμάνων, ψήφισαν ουσιαστικά την αρχή του τέλους ολοκλήρωσης της Ισλαμοποίησης της πατρίδος μας, αφ’ ετέρου στους αρχηγούς τους  ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς.   

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *