ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,  ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΚΟΛΑΚΕΙΑ – ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ

Εχθές 23-8-2022, προκλητικά για την νοημοσύνη του μέσου Έλληνα σε τηλεοπτικό κανάλι παρουσιάστηκε ο ΧΑΡΒΑΝΤΙΑΝΟΣ  πρωθυπουργός μας με εμπαθείς δηλώσεις για το Ρωσσο- Ουκρανικό.

Όμως η περίπτωση Ουκρανίας – Ρωσσίας  δεν είναι η ίδια με αυτήν της Κύπρου – Τουρκίας – Ελλάδας, τόσο από άποψη Διεθνούς Δικαίου, όσο και Ηθικών Ερεισμάτων, ( παραβλέπουμε την ανοχή – αποδοχή από τους Συμμάχους μας- συνεργούς, των τουρκικών εγκλημάτων).

Ο κ. Μητσοτάκης, για μια ακόμη φορά επιμένει να εξισώνει τα ΑΝΟΜΟΙΑ( καταστάσεις – γεγονότα) εμφανώς για προσωπικό του όφελος  γενόμενος ευχάριστος στους Αμερικανούς.

Οι χθεσινές δηλώσεις του ΧΑΡΒΑΝΤΙΑΝΟΥ πρωθυπουργού μας , νέας εμπαθούς  καταδίκης της Ρωσίας ΔΕΝ  εξυπηρετούν το Εθνικό Συμφέρον .

Άλλωστε η κυβέρνηση Ζελένσκι  και τα ΑΖΟΦΙΚΑ υποστυλώματά της ΕΧΘΡΙΚΑ είναι μέχρι Δολοφονιών των ελληνικής ρίζας πληθυσμών της μέχρι πρότινος ανατολικής Ουκρανίας τους οποίους ελληνικούς πληθυσμούς  η ουκρανική κυβέρνηση δεν αναγνώρισε ως μειονότητα, σε αντίθεση με τους τουρκο- τάταρους μουσουλμάνους ικανοποιώντας τουρκικό αίτημα.!

Λέγεται ότι ο κόλακας είναι πλέον επικίνδυνος από τα όρνεα γιατί ενώ αυτά τρώνε πτώματα ανθρώπων αυτός «τρώει» ζωντανούς….. ας προσέξουν οι Αμερικανοί!

ΔΗΛΩΝΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΣ, αλλά και ΡΩΣΣΟΦΙΛΟΣ, όμως  Λέω…..  Όχι στους αμερικανόδουλους και στους ρωσσόδουλους…..

( για το καλό και των δύο)…..   Έλληνες Εθνικού Συμφέροντος λογική και όχι συναισθήματος παραπληροφόρηση .

Η ελληνική Μαριούπολη με το Μεσολόγγι είναι «επιτυχής» Σουρεαλιστική αμερικανικής  κολακείας θεώρηση της ιστορίας…..

Η χρεωκοπία του κληρονομικού και κομματικού κατεστημένου είναι μπροστά σας , οι εκλογές έρχονται, ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ …. Ο   ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ  είναι κατάρα στους απογόνους σας, Δώστε το παρών στο ΝΕΟ 21!

Σπυρίδων Φωτ. Μαντούβαλος

Πρόεδρος του κόμματος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *