ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ,  ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

  1. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ  δεν συμμετέχει στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου .
  2. Δεν συμβιβάζεται με κομματική συναλλαγή συστημικών κομμάτων του κατεστημένου και εμπαιγμό του Λαού.
  3. Ο αριθμός των συμμετεχόντων κομμάτων -46 (από το πουθενά- σε χειμέρια νάρκη) είναι ύποπτος γιατί τα υπόλοιπα των μη εκλεγέντων που εκφράζουν και την αγανάκτηση των πολιτών, πηγαίνουν- καρπώνονται τα μεγάλα κόμματα αυξάνοντας τις βουλευτικές τους έδρες . Έτσι οι ψηφοφόροι των από το «πουθενά» κομμάτων συνδράμουν τα μεγάλα συστημικά κόμματα!
  4.  Πώς εξηγείται ότι το παράβολο συμμετοχής στις εκλογές από 3000ευρω το 2019 με αρχική συμμετοχή 50  κομμάτων και τελική συμμετοχή 40 κομμάτων, το 2024 ανέβηκε στο ποσό των 20000 ευρώ συν τα λοιπά έξοδα και τα υποψήφια κόμματα είναι 46?? Αξίζει να το πονηρευτείτε!!
  5. Οι «κυβερνο-επιθέσεις» στην ιστοσελίδα μας και το διαδικτυακό κανάλι μας οι οποίες το τελευταίο δίμηνο συνεχίζονται αμείωτες , προεξοφλούν  την δυσφήμησή μας και την αδυναμία ουσιαστικής επικοινωνίας με τους πολίτες. Ήδη το τελευταίο δεκαπενθήμερο αγωνιζόμασταν για την αποκατάσταση της βλάβης .Ουδείς προγραμματιστής μας εγγυάται ότι το δίμηνο μέχρι τις εκλογές θα έχουμε φωνή και εικόνα δικές μας , το διαδίκτυο «επιλέγει» δικαιωματικά.
  6. Παραμένουμε αυτόφωτοι και οικονομικά αυτοδύναμοι, (δεν χρωστάμε χρήματα του Ελληνικού Λαού στις τράπεζες), ασυμβίβαστοι στην προβολή των κοινωνικών και εθνικών προσανατολισμών μας .-
  7. Έλληνες Αφυπνιστείτε !

 

Από την  Κ. Ε.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *