ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΕΘ – ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

ΔΕΘ  και  ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

Η δημοσιογραφική κάλυψη της ομιλίας και της συνέντευξης του πρωθυπουργού υπήρξε πλήρης τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τον ΤΥΠΟ, αναλόγως της οπτικής γωνίας των συμφερόντων που είναι στρατευμένος και του σεβασμού στο λειτούργημα.

Τα κόμματα όμως της αντιπολίτευσης απογοήτευσαν, παρά το γεγονός ότι τουλάχιστον δύο ομιλητές έκαναν καλή εντύπωση  δεν ασκήθηκε εύστοχη εποικοδομητική κριτική, η οποία να δικαιώνει προσδοκίες για άξιους των δύσκολων καιρών μας ηγέτες στην πολιτική ζωή της χώρας.

Τελικώς η Δημοκρατία μας τόσο σε επίπεδο σχέσεων μεταξύ κομμάτων ανεξάρτητα  μεγέθους όσο και σε επίπεδο σχέσεων με το εκλογικό σώμα έχει μεταλλαχθεί σε « Δημοκρατία Συναλλαγής προσωπικών συμφερόντων», δεδομένης και της Ελληνοποίησης Πακιστανών !!!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ το πολιτικό μας κόμμα, με τις μέχρι σήμερα θέσεις του όπως δημοσιεύονται στο διαδικτυακό του κανάλι ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ την ουσιαστική αντιπολιτευτική κριτική με ευπρέπεια ως έκφραση γνώμης αλλά και με συνέπεια υπεύθυνης ρεαλιστικής πολιτικής σε Εθνικά θέματα χωρίς να στερείται προτάσεων

Στην ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ κυριάρχησε η ΑΟΡΙΣΤΙΑ με εμφανές το κενό επικοινωνίας του με την ψυχή του λαού. Καθώς και ο ναρκισσισμός επικουρούμενος από αλαζονεία υπό επιδοκιμασία χειροκροτημάτων  ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΣΤΥΛ, τα οποία επίσκιασε η Σιωπηλή  αλλά ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ του Κώστα Καραμανλή, υπεύθυνου πατριώτη, αλλά ατυχώς όχι τόσο τολμηρού όσο θα έπρεπε.

Ο ΧΑΡΒΑΝΤΙΑΝΟΣ πρωθυπουργός μας  υποσχέθηκε οικονομικές παροχές 5,5 δίς , αόριστα, γιατί άγνωστο το ποσοστό μεριδίου και ο αριθμός δικαιούχων  – ποιοι θα πρωτο-καλυφθούν και με πόσα χρήματα-  όπως και άγνωστο το πότε θα χορηγηθούν. Προφανώς κατά πάγια πρακτική κοντά στις εκλογές…….

Ο ΧΑΡΒΑΝΤΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ μας προέβη σε λεκτικούς λεονταρισμούς προς τους Τούρκους, δηλαδή κούφια λόγια αίολα …..

Ο ΧΑΡΒΑΝΤΙΑΝΟΣ πρωθυπουργός μας προέβησε προσωπική επίθεση στον Ρώσο ηγέτη με εμφανείς αναπόδεικτες κατηγορίες .  Το γεγονός αποδεικνύει επιπολαιότητα και εμμονή σε ένα λάθος στην εξωτερική μας πολιτική δηλαδή ανικανότητα ή το χειρότερο ιδιοτέλεια προσμένοντας αμερικανική προσωπικού οφέλους εύνοια!

Υπενθυμίζουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη το Κυπριακό 1974, την επιβολή των γκρίζων ζωνών μετά  τα Ίμια το 1996, και την επαίσχυντη Νατοϊκή Συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ για την οποία με την επικύρωσή της δεν «ευχαρίστησε» τους αμερικανούς όπως κάποιος προκάτοχός του, το έπραξε λές και η Μακεδονία είναι χωράφι του παππού του.

Ας μην είμαστε άδικοι , ο πρωθυπουργός , όχι χωρίς αλαζονεία και έπαρση έθεσε το δίλλημα στον ελληνικό λαό  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ή ΤΣΙΠΡΑΣ, σ’ αυτό συμφωνούμε μαζί του! Ο Τσίπρας είναι τελείως ακατάλληλος , ναί ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, είναι  όμως αλήθεια ότι η σύγκριση μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη για τον τελευταίο επαληθεύει την λαϊκή φράση « ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ»  

Είναι δεδομένο ότι  όποιος επικοινωνεί με την λαϊκή βάση ακόμη και αυτήν της μεταλλαγμένης Ν.Δ.  ΔΕΝ θέλει τον ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ για ηγέτη.

Προσωπικά πιστεύω ότι και οι δύο προσφέρονται να γίνουν από ταφόπλακα κομμάτων , ταφόπλακα της Ελλάδας…..νησια Κύπρος …… Μακεδονία …….

         Τέλος ο ΧΑΡΒΑΝΤΙΑΝΟΣ πρωθυπουργός και η αντιπολίτευση υποβάθμισαν μια εθνικής σημασίας εκδήλωση σε προεκλογική φιέστα

         Για μια ακόμη φορά απογοήτευσαν ως ανεπίδεκτοι ευαισθησίας και ιστορικής παράδοσης.

Ελληνικέ λαέ κάνε την επανάσταση με την ψήφο σου όσο είναι καιρός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *