ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,  ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,  ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΠΟΥΤΙΝ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΠΟΥΤΙΝ

 

Μάνη Ιούλιος – 30η – 2023

Αξιότιμε πρόεδρε της Ρωσσικής Ομοσπονδίας !

Εάν είσθε με τους πολλούς, αυτούς οι οποίοι με ιστορική και θρησκευτική συνείδηση είναι φίλοι της Αγίας Ρωσσίας, όπως ο ελληνικός Λαός και ο ρωσσικός Λαός αντίστοιχα για την Ελλάδα και όχι με τον έναν ευκαιριακό, σκοτεινών –αδιαφανών , απρόβλεπτων προθέσεων  Τούρκο Ερντογάν αποδεδειγμένα για τους αλλόθρησκους, αλλά  και για τους ομοεθνείς του.

Τότε ως έκφραση Ανωτερότητας και αναγνώρισης των φιλικών αισθημάτων των απλών Ελλήνων, στείλτε μας τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ για την πυρόσβεση αεροπλάνα Σας.

Ο Τούρκος, ιστορικά βεβαιωμένο,  φίλος δεν γίνεται, εάν τον αγνοήσετε και για το ΝΑΤΟ θα είναι σχεδόν άχρηστος, ενώ παράλληλα η αιτούμενη ανθρωπιστική βοήθεια προς την Ελλάδα, ιδίως στα Βαλκάνια θα αφυπνίσει «ιστορικά ενωτικά»! Αλλά και παγκοσμίως την ποιότητα του πνεύματος της αληθινής χριστιανικής Ορθόδοξης πίστης θα αναδείξει ως παράδειγμα Ηθικής Ανωτερότητας παγκοσμίως και ως απόδειξη Καλής Θέλησης ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ σε αντίθεση με το ΝΑΤΟ.

Ο σκοτεινός κομμουνιστικός μεσαίωνας έχει παρέλθει και είναι αληθές ότι και στην Ελλάδα έγινε πρόξενος μεγάλων κακών μέχρι σήμερα, άλλο όμως Αγία Ρωσσία και άλλο Σοβιετική Ένωση.

Η κυβέρνησή μας  εκπροσωπεί το 41% του 47- 50% του εκλογικού σώματος το οποίο πήγε να  ψηφίσει,  δηλαδή εκπροσωπεί το 19-20% του ελληνικού Λαού  – σήμερα πολύ λιγότερο – ως απροκάλυπτα ενδοτική, δουλική στην ΝΑΤΟ-ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΗ πολιτική των  «συμμάχων» μας.

Με την ελπίδα της βοήθειας Ηγέτη των Δυνατοτήτων Σας η υλοποίηση της αιτούμενης ανθρωπιστικής συνδρομής προς την Ελλάδα, αναμφίβολα ανοίγει ορίζοντες σταθερότητας της Ειρήνης στα Βαλκάνια και δικαιώνει το ένδοξο ιστορικό παρελθόν της Αγίας Ρωσσίας και τον οποιονδήποτε συνεχιστή του παγκοσμίως!

Μετά τιμής

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΦΩΤΙΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ

πρόεδρος του πολιτικού κόμματος

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

( 800.000 περίπου αναγνωστών στο διαδίκτυο)

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *