ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,  ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ …

Καλημέρα κυρία Αικατερίνη Σακελαροπούλου του Νικολάου .
Ο αείμνηστος πρόεδρος της Δημοκρατίας μας Κωνσταντίνος Τσάτσος, του οποίου το Ηθικό και Πνευματικό Ανάστημα τίμησε ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ το αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, στο βιβλίο του Η ΖΩΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ σημειώνει το Αριστοτελικό «δεν έχει σημασία τί λένε για σένα αλλά ποιος το λέει». Και τούτο γιατί όταν σε επιλέγει – επαινεί ένας απαξιωμένος ηθικά – κοινωνικά – πολιτικά , γενικώς ο οποιοσδήποτε κοινώς αναξιόπιστος μοιραία ταυτίζεσαι μαζί του, γίνεσαι και εσύ ύποπτος.
Σε μια συνέντευξη επαινούσαν την κα Αρβελέρ και εκείνη τους διέκοψε εύστοχα μετριοφρόνως με την παρατήρηση ότι οι έπαινοί τους αρμόζουν σε επικήδειους λόγους.
Με την παρούσα δεν θα Σας επαινέσω, ούτε αυτούς που Σας επέλεξαν αφού η πλειοψηφία των Ελλήνων απαξιώνει . Όμως είστε επιλογή τους, μια επιλογή στα μέτρα τους……
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο μη στρατευμένος Τύπος Σας άσκησε κριτική, όχι Αβάσιμα.
Η πρόσφατη αναφορά Σας στα Λαϊκά Δικαστήρια και στην Τακτική Δικαιοσύνη δείχνει να περιφρονείτε την φράση – πραγματικότητα «φωνή λαού οργή Θεού» . Πιστέψτε με ακόμη και για τον Θεό – Λαό η οργή είναι κακός σύμβουλος ας μην προκαλούμε την ψυχραιμία του.
Συγκεντρωθείτε, αφουγκρασθείτε των πλησιαζόντων γεγονότων αλλά και των θλιβερών παρόντων κατακαιούμενης και παράλληλα εορτάζουσας μες τες πολλές των σχέσεων και των συναναστροφών ανούσιες εφήμερες επικοινωνίες προεδρικού μεγάρου τελετές.
Με ανησυχία για την 48 χρονη Δημοκρατία μας, αυτήν της κατακαιούμενης Ελλάδας, αυτήν των μνημονίων, αυτήν της ισοπέδωσης αξιών και υποβάθμισης – ασέβειας Θεσμών, αυτήν της Κυπριακής τραγωδίας των περιφρονημένων πεσόντων στρατιωτών μας πολύ περισσότερο των « αγνοουμένων» παρατημένων στην τουρκική βαρβαρότητα παιδιών της.
Αυτά προς το παρόν
26-7-2022 άκρα Ταινάρου από την λέμβο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Σπυρίδων Φωτ. Μαντούβαλος

Δικηγόρος Γυθείου

DEA D’ETUDE POLITIQUES ( relations internationals)

Πρόεδρος του πολιτικού κόμματος

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *