ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Σήμερα με το θάρρος της αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας, συνεπείς στην φράση του Διονυσίου Σολωμού «ότι είναι αληθινό είναι Εθνικό», επιβάλλεται ως πραγματικό γεγονός ,να συνειδητοποιήσει ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης, ότι της Μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας μας του 1974 σαν ιστορικής εξέλιξης στην πολιτική ζωή της Ελλάδας έχει προηγηθεί το Εθνικό Έγκλημα της Κυπριακής Προδοσίας. Μια εθνική ταπείνωση , εξευτελισμός διεθνώς, μια εθνική ντροπή, την οποία όλες οι κυβερνήσεις μας για -50- χρόνια δεν έκαναν τίποτα για να αποκαταστήσουν το ατόπημα, το δίκιο.

Η  Δημοκρατία μας έχει μεταλλαχθεί σε κομματοκρατία κληρονομικού και κομματικού κατεστημένου τουρκοφοβικών και εθελοδουλικών πολιτικών σωτήρων , προϊόντων κλειστού κυκλώματος παραβατικής παρέμβασης και διάβρωσης συνειδήσεων οικονομικής απληστίας απάτριδων αλαζόνων εγχώριων παραγόντων σε σχέση με δραστηριότητες ξένων κέντρων. Η πρόσφατη διαδικασία ανάδειξης νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, εύλογα μας προβληματίζει στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ. Τόσο για το αιφνίδιο – ουρανοκατέβατο της παρουσίας, όσο και για το απρόσμενο της επιλογής με παρονομαστή τον ανύπαρκτο προβληματισμό για το εθνικό κόστος πιθανής επιτυχίας ή αποτυχίας της . Η όλη εικόνα δείχνει αναμφίβολα ήδη από τον αδελφοκτόνο( 1945-49), τουλάχιστον σε μικρό μέρος της, «έπαιζε το παιχνίδι» των αγγλο- αμερικανών, γιατί όχι και του Στάλιν, δεδομένου ότι «οι μεγάλοι τα βρίσκουν». Στο πόνημά μου Η ΕΛΛΗΝΟΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Αθ.1982 μεταξύ των άλλων σημειώνω:

«Στις σχέσεις μεταξύ των υπερδυνάμεων υπάρχουν δύο λέξεις κλειδιά ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ και ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, το πρώτο φτιάχνει την δεύτερη κι΄η δεύτερη όσο θα υπάρχει θα υπάρχουν και υπερδυνάμεις».

          Όσον αφορά τους επαγγελματίες της πολιτικής απάτης, σχεδιαστές- εντολείς και πιόνια, τους υπενθυμίζουμε, ότι σύμφωνα με τον αμερικανό πρόεδρο Αβραάμ Λίνκολ « Μπορείς να ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό»!!!

          Το πρόβλημα δεν είναι αν θα αντιληφθούμε έγκαιρα την πολιτική απάτη, αλλά εάν θα προλάβουμε τις πιθανές καταστροφικές συνέπειές της εγκαίρως. Ελληνικέ Λαέ αφυπνίσου απαλλάξου από το κόμπλεξ της ιδεοληψίας σου.

Δημοκρατική συνείδηση σημαίνει αυτοκριτική και διόρθωση πορείας επιλογής, ήρθε η ώρα να κάνεις την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ , η πληθώρα των τάφων στον πλανήτη αποδεικνύει το ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ  πόσο μάλλον για τους επιχρυσωμένους μικροδιάστατους πολιτικούς μας που μας τους παρουσιάζουν για μοναδική λύση ηγέτη.

Όχι στην ομαδική πορεία Εθνικής Αυτοκτονίας.

Γύθειο 29-ΙΧ-2023

Σπυρίδων Φωτ. Μαντούβαλος.

Πρόεδρος του βενιζελικού προσανατολισμού πολιτικού κόμματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ    

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *