ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ – ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ …

Καλημέρα από το Γύθειο, που είναι και ο τόπος έμπνευσης και αρχής της προσπάθειάς μας για σύσταση του κόμματός μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.
Για όσους δεν το γνωρίζουν η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ έχει εγκαινιάσει πρακτική επικοινωνίας με τους πολίτες προβάλλοντας ανακοινώσεις και θέσεις πάνω στην τρέχουσα επικαιρότητα.
Έτσι σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας την ανησυχία μας , τον προβληματισμό μας και τις θέσεις μας για τις ΦΩΤΙΕΣ και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ του ΕΛΛΗΝΑ.
Κάθε καλοκαίρι μας επισκέπτονται οι φωτιές !
Ο αριθμός τους σε όλη την Ελλάδα ακόμη και στα πιο απίθανα σημεία της και η σύμπτωσή της ταυτόχρονης εμφάνισής τους με πνέοντα δυνατό άνεμο, ας μην κρυβόμαστε ( ως δήθεν προοδευτικοί) είναι βάσιμη απόδειξη σχεδίου εμπρησμού το οποίο είναι μέρος υβριδικού πολέμου!
Κάθε χρόνο όλες οι κυβερνήσεις , αφού βεβαίως έχουν γίνει κάρβουνο δασικές εκτάσεις και περιουσίες άτυχων πολιτών , εξαγγέλλουν – υπόσχονται , διαφημίζουν μέτρα σχεδιασμούς πυρόσβεσης, εκπαίδευση δασοπυροσβεστών , προμήθεια σύγχρονής τεχνολογίας, προσφυγή στην συνδρομή άλλων κρατών και ότι άλλο μπορεί να παρηγορήσει τον ΚΑΤΑΚΑΜΕΝΟ Έλληνα που πιστεύει ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
Όμως είναι κοινή συνείδηση πιά ότι όσον αφορά τουλάχιστον τις ΦΩΤΙΕΣ η ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!
Οι επί σειρά ετών ΑΣΤΟΧΙΕΣ της πολιτικής ηγεσίας της χώρας , ανεξάρτητα κομματικής ιδεολογικής σημαίας είναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ δηλαδή η Ελλάδα ΚΑΙΓΕΤΑΙ! Η ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Αλλά και η εισαγγελική αρχή, με εξαίρεση την Εθνική Συμφορά στο ΜΑΤΙ, ουσιαστικά αδρανής παραμένει. Ακόμα και για την προαναφερόμενη Καταστροφή η υπό αμφισβήτηση σήμερα ποιότητας υπηρεσιών Δικαιοσύνη, τους ανίκανους και πραγματικούς ενόχους πολιτικούς στο Απυρόβλητο άφησε!!! Ούτε για πράξεις ούτε για ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ και ανικανότητα κατηγορήθηκε κανείς τους ……
ΤΟ ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ,…….. Εσύ πολίτη τι κάνεις ; Οι φωτιές δεν σβήνουν με την ψήφο σου διαμαρτυρίας στις εκλογές…. Η κάθε φωτιά σβήνει στην αρχή της είναι ΑΞΙΩΜΑ……. Τι κάθεστε οργανωθείτε, δήμαρχοι δάσκαλοι, πρόσκοποι άντρες γυναίκες και παιδιά ,ανασκουμποθείτε, συγκροτήστε ομάδες επιτήρησης προστατεύστε το κοντινό σας δάσος , το δασάκι της γειτονιάς σας , της πόλης σας του εξοχικού σας ,που θα καεί και αυτό και ίσως κινδυνεύσουν ζωές που δεν μας περισσεύουν ,συνεργασθείτε με την αστυνομία και τις σχετικές υπηρεσίες ΜΟΝΟΝ έτσι θα αποθαρρήνετε τους εμπρηστές της πέμπτης φάλαγγας του υβριδικού πολέμου,
ΜΟΝΟ έτσι θα τους συλλάβουν οι αρχές οι ευνουχισμένες από ανίκανες κομματικές κυβερνήσεις.
ΜΟΝΟΝ Η ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΣΑΣ (σε όσους έχει μείνει) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ,
Αυτά προς το παρόν
Σπυρίδων Φωτ. Μαντούβαλος

Δικηγόρος Γυθείου

DEA D’ETUDE POLITIQUES ( relations internationals)

Πρόεδρος του πολιτικού κόμματος

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *