ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ
AMYNA,  ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,  ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ νέα 2022

ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ- ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Από τον πρόεδρο του κόμματος Σπυρίδωνα Μαντούβαλο

Στις διεθνείς σχέσεις η πληροφόρηση και η παρατήρηση γεγονότων όπως δηλώσεων , επισκέψεων,  συμβολικών χειρονομιών, είναι τα δεδομένα με βάση τα οποία γίνεται μια ανάλυση  με προβλέψεις για προσεγγίζοντα γεγονότα, πάντοτε με την επιφύλαξη του απρόοπτου του τυχαίου του άλογου.

Τοιουτοτρόπως με πληροφόρηση από τον Τύπο και τα Μ.Μ.Ε. κυρίως και με τον επιστημονικό ορίζοντα του κάθε στοχαστή, – αναλυτή, εξάγονται τα συμπεράσματα.

Στην περίπτωση της πρόσφατης εξέλιξης των ελληνο- τουρκικών σχέσεων θα μπορούσε όχι με ιδιαίτερη τόλμη να δηλώσει ο οποιοσδήποτε, ότι το προσεχές εξάμηνο θα επισυμβεί θερμό  επεισόδιο γιατί όχι και πόλεμος μικρής διάρκειας…..

Η τολμηρή για ένα ακόμη λόγο ότι δεν είναι και ευχάριστη αυτή πρόβλεψη μας προκύπτει :

  1. Από τον τίτλο ( κυρίως) της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ της 16-9-2022, σε συνδυασμό με κείμενα άλλων εφημερίδων, ο οποίος αναφέρει, ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗ
  2. Από την άρση του εμπάργκο όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία από τις Η.Π.Α.
  3. Την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα τόσο με παραβιάσεις στο Αιγαίο, ποσοτικά αυξημένες, όσο και σε προπαγάνδα παραπληροφόρησης με λεκτικές προκλήσεις κατά της Ελλάδας χωρίς προηγούμενο διπλωματικής χυδαιότητας.

Με σημεία όλα τα προαναφερόμενα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ,

1.ότι αφού η Ντόρα Μπακογιάννη δεδομένων των δεσμών κοινωνικής – συμμαχικής φιλίας και συνεπώς διασυνδέσεων με όχι τυχαίους Αμερικανούς , δηλαδή έχει δυνατότητα πληροφόρησης από υπεύθυνη πηγή , ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ των Τούρκων,

  1. αφού οι Αμερικανοί αίρουν το εμπάργκο όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία, μία κίνηση που θα είναι καλό άλλοθι, αλλά δεν πείθει για την μη ύπαρξη καλοστημένου παρασκήνιου! Το πάθημα της Κύπρου το ’74 πρέπει να γίνει μάθημα,
  2. αφού η Τουρκία έχει ξεσαλώσει στην κυριολεξία αγγίζοντας το όρια του σχιζοφρενικού παράλογου,

Τότε εύλογο είναι να περιμένουμε πόλεμο με τους Τούρκους εντός του προσεχούς εξαμήνου!

Ένοπλες Δυνάμεις  ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ  κιάς μη γίνετε στρτηγοί- ναύαρχοι- πτέραρχοι τέτοιους χάρτινους έχει πολλούς η Ελλάδα, εσεις όμως θα έχετε γράψει ιστορία , θα γίνεται η συνέχεια της ιστορίας , ο Τούρκος πρέπει να πάρει το μάθημά του, μην περιμένετε όπως ο κομματικός ναύαρχος των Ιμίων κανόνες εμπλοκής , ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ από το σύνδρομο της 21ης Απριλίου και κατά τον ΓΚΑΝΤΙ με Πίστη στο πολίτευμα και στην κυβέρνηση όταν το αξίζει ΣΩΣΤΕ την ΠΑΤΡΙΔΑ από εσάς κρεμόμαστε .

Δείτε το σχετικό βίντεο στο κανάλι μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

Άλλα σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *